Q-Point B.V.

Q-Point is een onafhankelijk Nederlands adviesbureau dat werkt voor de Nederlandse en internationale private en publieke sector. Q-Point is gespecialiseerd in consultancyprojecten voor agrofoodbedrijven (van producent tot retailer) en publieke instellingen in diverse agro- en foodmarkten en de cosmetica.

Q-Point heeft een brede ervaring op het gebied van voedselveiligheid (HACCP, BRC, IFS, GLOBALG.A.P. PlanetProof, GMP, ISO 22000 en FSSC 22000), geïntegreerd kwaliteitsmanagement (ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000, ISO 17025), duurzaamheid, ketenmanagement, business development en ondernemerschap (betrokken bij diverse incubation centres en start-ups) en gender.

Sinds 2003 is Q-Point actief in voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en ketenprojecten bij retailers, exporteurs, verwerkers, zaadbedrijven en boeren/tuinders, gericht op samenwerking en communicatie (dataverzameling, gegevensuitwisseling en optimaliseren van ketenprocessen) van ketenpartners en ontwikkeling van handboeken voor goede hygiënische praktijken.
De competentie van Q-Point is gebaseerd op pragmatische en bewezen werkmethoden. Afhankelijk van het probleem is het mogelijk om een multidisciplinair team van experts te vormen op elke plaats in een organisatie om de beoogde doelen te bereiken. Dit is mogelijk omdat Q-Point kan rekenen op 13 specialisten met ruime ervaring die de mogelijkheid hebben alleen of in teamverband te werken.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Wageningen. Met een regionaal kantoor in Nairobi, Kenia is Q-Point sterk aanwezig in de Oost-Afrikaanse regio.

Dit bedrijf is gevestigd op het Business & Science Park Wageningen.Carel Jaspers

Algemene informatie

Iedereen op de campus

Zie wie er verder op de campus is: