Ontmoetingsplekken

Wageningen Campus is bovenal een inspirerende ontmoetingsplek voor verbinding en samenwerking. Op de campus bevinden zich verschillende faciliteiten voor het organiseren van bijvoorbeeld wetenschappelijke congressen, lezingen, zakelijke bijeenkomsten of debatten, maar u kunt er ook sporten, een kop koffie drinken of een lunchconcert bezoeken. Neem bijvoorbeeld ontmoetingscentrum Impulse en Dialogue Centre Omnia, die ruimte bieden aan evenementen over interessante mondiale vraagstukken, variërend van grootschalige symposia tot kleinschalige workshops.

Van vergaderingen tot symposia

Impulse en Omnia zijn de belangrijkste ontmoetingscentra op Wageningen Campus. Impulse organiseert doorlopend publiek toegankelijke activiteiten en biedt verschillende ruimten en zalen om in een informele omgeving zakelijke relaties of collega's te ontmoeten. Ook is er een speakers corner. Bij Dialogue Centre Omnia ontmoeten wetenschap en maatschappij elkaar. Vanaf 1 mei 2022 is Omnia vrij toegankelijk voor iedereen die elkaar wil ontmoeten en de dialoog aan wil gaan tijdens wetenschappelijke evenementen en andere bijeenkomsten.

Wilt u iets speciaals organiseren? Laat het ons weten!

Meet and Eat.jpg

Informeel ontmoeten

Gaat u een kopje koffie drinken of heeft u een lunchafspraak? Wageningen Campus biedt verschillende mogelijkheden. Impulse heeft een eigen restaurant, net als een aantal van de monolithische gebouwen van Wageningen University & Research, waaronder Forum en Orion. Campus Plaza biedt ook verschillende (afhaal)restaurants en terrassen. Op het Business & Science Park Wageningen vindt u Meet & Eat, waar u onder het genot van een hapje en een drankje mensen kunt ontmoeten.
Impulse.jpg

Leer elke dag iets nieuws

Op Wageningen Campus is altijd wat te doen. Er worden regelmatig openbare lezingen, lunchconcerten, workshops of kick-offbijeenkomsten voor nieuwe projecten georganiseerd. Wageningen Campus is een ecosysteem waar enthousiaste studenten, onderzoekers en andere professionals hun idee├źn met elkaar delen.
DSC_6152.jpg

Ga naar buiten

Wageningen Campus is groen! Wageningen Campus zet niet alleen in op duurzaamheid en circulariteit, maar biedt ook een groene omgeving met prachtige waterpartijen waar studenten, medewerkers en bezoekers kunnen ontspannen. En als het weer het toelaat, waarom zou u dan geen bijeenkomst in de buitenlucht houden, in het amfitheater bijvoorbeeld? U kunt ook een balletje slaan op een van de tennis- of squashbanen van Sports Centre de Bongerd of gebruikmaken van een van de vele andere sportfaciliteiten. Wageningen Campus biedt mogelijkheden genoeg om te sporten en tegelijkertijd te ontmoeten!