Wageningen Campus team

Het Wageningen Campus team bestaat uit 6 enthousiaste mensen. Het team houdt zich bezig met strategische zaken zoals het locatiebeleid op de campus, maar ook met (proactieve) acquisitie. We stimuleren campuspartijen om samenwerking te zoeken en kennis te delen. En samen geven we vorm aan verschillende soorten evenementen zoals de Wageningen Campus Expeditie, het festival Wageningen Campus Summervibes en de Wageningen Campus Connect Cafés.

Wil je op de hoogte blijven?

Kijk dan op de campuswebsite, schrijf je in voor de nieuwsbrief, kijk op de schermen in de gebouwen of volg onze LinkedIn-pagina. En tot slot, als je een bijeenkomst wilt organiseren in het Dialogues Centre Omnia, neem dan contact op met een van onze collega's.

We horen graag van je als je vragen, suggesties of idee├źn hebt. Alleen samen kunnen we het ecosysteem van de campus levendig houden!

Picture of the team: Flora de Ruiter, Events; Anne Mensink, Manager Wageningen Campus & Shared Facilities.  Caroline Bijkerk, Innovation Ecosystem; Chris van Kreij, Dialogue Centre Omnia;  Nicolien Pieterse, Campus Community; Ruud Duijghuisen, Business Developer (not on the photo)

Van links naar rechts: Flora de Ruiter, Events; Anne Mensink, Manager Wageningen Campus & Shared Facilities. Caroline Bijkerk, Innovation Ecosystem; Chris van Kreij, Dialogue Centre Omnia; Nicolien Pieterse, Campus Community; Ruud Duijghuisen, Business Developer (niet op de foto)