Wetenschappelijke expertise

De organisaties en bedrijven op Wageningen Campus hebben toegang tot de kennis van gerenommeerde wetenschappers van Wageningen University & Research en van andere publieke en private R&D-centra op de campus. Daarnaast kunnen ze voor hun onderzoek gebruikmaken van de modernste technologieën.

Office use 150 DPI-lab_CVI_preventie_WUR4740.jpg

Toegepast onderzoek

De negen onderzoeksinstituten van Wageningen University & Research werken samen met nationale en internationale partners op het gebied van toegepast en strategisch onderzoek en soms praktijkonderzoek.

Foodvalley NL

Werk samen met Foodvalley NL en krijg toegang tot een nog groter netwerk van kennisprofessionals.

NIOO-KNAW

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) doet fundamenteel en strategisch ecologisch onderzoek naar organismen, populaties, levensgemeenschappen en ecosystemen.

OnePlanet Research Center

OnePlanet Research Center is een multidisciplinaire samenwerking tussen Wageningen University & Research, Radboud Universiteit, Radboudumc en IMEC, een wereldspeler op het gebied van digitale en nanotechnologie. De samenwerking richt zich op het ontwikkelen van baanbrekende innovaties in de domeinen Precision Health, Nutrition & Behavior en Precision Agriculture, Food & Environment.

Onderzoekscentra

Onderzoeks- en innovatiecentra van nationale en internationale bedrijven zoals KeyGene, Unilever, FrieslandCampina, CJ Cheil Jedang, Yili, Kubota of Witteveen+Bos brengen een grote hoeveelheid expertise mee naar het ecosysteem van Wageningen Campus.
Shared Research Facilities.jpg

Shared Research Facilities 

Innovatief onderzoek vereist vaak geavanceerde apparatuur, moderne faciliteiten en gespecialiseerde expertise. Via de gedeelde onderzoeksfaciliteiten van Shared Research Facilities worden deze apparatuur, faciliteiten en kennis beschikbaar voor iedereen. Het team van Shared Research Facilities creƫert een netwerk waarin apparatuur en hulpmiddelen worden gedeeld om duurzaam gebruik te bevorderen.