Activiteit

Summervibes 2024! Save the Date

Save the Date - 20 juni 2024 - voor de tweede editie van Wageningen Campus Summervibes, hét festival dat studenten, PhD kandidaten, staf en collega-bedrijven op de Campus verbindt.

Organisator Wageningen Campus
Datum

do 20 juni 2024 16:00 tot 23:00

Locatie Het evenemententerrein tussen Atlas, Forum en Orion

Het is lente! de merels fluiten, de zon schijnt al vaker. Maar wij nemen je alvast mee naar donderdag 20 juni 2024 – de start van de astronomische zomer. Het is 16:00 uur, je focust op werk of studie en dan hoor je muziek. Vanuit je raam zie je kleurrijke vlaggen en je voelt de beats van Summervibes…

Summervibes is meer dan een festival...

...het is een uitnodiging je laptop dicht te klappen. Om te ontsnappen aan dagelijks werk of studie en om samen met huisgenoten, vrienden, collega's de zomer te vieren.

Collega's | Plan je borrel

Kom samen met je collega's naar Summervibes. Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke teamborrel. We informeren je snel over onze onweerstaanbaar lekkere borrelpakketten.

De eerste namen zijn bekend!

16:00 - 17:00u Broken Brass

Summervibes start met Broken Brass een 'infectious feel-good machine of funk, afro-beat and New Orleans flavor'. Als je dáár niet van in een zomerse stemming komt...

17:30 - 18:30u Miracle | Queen Tribute band

Met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 25 jaar is Miracle dé onbetwiste nr. 1 Queen tribute band van Europa. Miracle is niet zomaar een band; het is een krachtige muzikale ervaring van ongekende kwaliteit, waarbij we de legendarische en weergaloze sound van Queen tot leven brengen. Ervaar de magie van het iconische geluid waar iedereen van houdt!

19:30 - 20:30u Hoofdact - naam volgt

We houden de spanning erin...

21:30 - 23:00 u Daredevils (coverband)

Het dak gaat eraf als de 6-koppige band Daredevils het podium overneemt met ontelbaar veel herkenbare hoogtepunten, verpakt in flitsende medleys.

Een donderslag bij heldere hemel! Festivalsensatie, ultieme partyband, muzikale tentenbrekers: geef het beestje maar een naam. 'Every party needs its superheroes'

Save the Date & Stay Tuned

Blok 20 juni vanaf 16:00 uur in je agenda. We zien je graag op Wageningen Campus Summervibes!