Nieuws

Wie wint dit jaar de Food Valley Havo Profielwerkstukprijs?

Gepubliceerd op
29 november 2016

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseren 2 hogescholen binnen het Food Valley scholennetwerk, Aeres Hogeschool Wageningen en Christelijke Hogeschool Ede, de wedstrijd voor het beste havo profielwerkstuk binnen het thema Groen en Gezond. Daaronder vallen bijvoorbeeld onderwerpen als plant, dier, duurzaamheid, voeding en gezondheid.

PWS-prijs voor havisten

De Food Valley Havo PWS-prijs is een profielwerkstukprijs speciaal voor havisten. Elke havist die in studiejaar 2016-2017 een profielwerkstuk maakt dat gaat over één van de genoemde onderwerpen, kan zijn/haar werkstuk voor 1 maart 2017 insturen en kans maken op één van de 3 mooie geldprijzen. Het werkstuk mag alleen of samen met anderen gemaakt zijn. Deelname aan de wedstrijd staat open voor alle havo-profielen. Ook havisten van scholen van buiten het Food Valley Scholennetwerk zijn van harte welkom om deel te nemen.

Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op:

Organiserende hogescholen

De beide organiserende hogescholen zijn gevestigd binnen de Food Valley en verbonden aan het Food Valley scholennetwerk:

  • Aeres Hogeschool Wageningen (voorheen: Stoas Wageningen | Vilentum Hogeschool): de educatieve faculteit van Aeres Hogeschool, met opleidingen die gaan over hoe je anderen kunt laten leren en de relatie tussen mens en natuur.
  • Christelijke Hogeschool Ede: een christelijke hogeschool en kenniscentrum met tien opleidingen, bijvoorbeeld Pabo, Sociale Studies, Gezondheidszorg en Bedrijfskunde.