Nieuws

Regionaal talentennetwerk Utrecht – West Gelderland in de maak!

Gepubliceerd op
1 december 2014

In het regionale talentnetwerk Utrecht - West Gelderland zet Karien Dommerholt zich als kwartiermaker voortgezet onderwijs in om bestaande initiatieven en netwerken te verbinden en samen met scholen nieuwe initiatieven mogelijk te maken. Er gebeurt al een heleboel op het gebied van talentontwikkeling en de kwartiermaker deelt kennis en good practices graag. Wellicht zijn er al heel veel initiatieven bij u in de buurt en kunt u leren of samenwerken met een school in uw omgeving.

Eerste regionale bijeenkomst talentontwikkeling

Woensdagmiddag 21 januari 2015 delen professionals uit het netwerk Utrecht – West Gelderland hun kennis over Toptalenten met elkaar. Middels een korte rondleiding op het digitale platform krijg je inzicht in het vinden en raadplegen van expertisepartners, informatie en materiaal op het gebied van talentontwikkeling en begaafdheid. Laat je inspireren door praktijkervaringen via de gedeelde good practices. Ontdek je favoriete manier van leren via een leerstrategieëntest en laat je verleiden en verrassen om met elkaar aan de slag te gaan!

Hoe kunt u deelnemen?

Vindt u het delen van kennis en ervaringen rondom onderwijs en talentontwikkeling net zo waardevol als wij? Word lid van het talentnetwerk door aanmelding bij de werkgroep Utrecht – West Gelderland via www.talentstimuleren.nl/talentnetwerken.

Of stuur een mail naar Karien Dommerholt, k.dommerholt@kwartiermakertoptalenten.nl

Via het talentnetwerk kunt u zich ook opgeven voor de regionale bijeenkomst op 21 januari in Utrecht.