dialoog op twitter

Dialoog op twitter

Twitter wordt vaak gebruik als zendkanaal. Maar het is natuurlijk veel interessanter om de dialoog aan te gaan. Hoe zorg je er nou voor dat er teruggepraat wordt? Lees hier wat leuke tips.

Gebruik de poll

Ga de interactie aan door middel van een poll. Een leuke functionaliteit binnen twitter. Dit nodigt niet alleen uit om te stemmen maar je volgers zijn ook eerder geneigd om een reactie achter te laten. Als je op een later moment de uitslag en een eventueel bijbehorend bericht tweet heb je gelijk meerdere contactmomenten.

Goed gekozen beeld

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Maar weer een zelfde soort shutterstockfoto zorgt bij ons niet snel voor interactie. Visuals, grafieken of een foto waarop in een keer zichtbaar is wat er bedoeld wordt zorgen juist wel vaak voor interactie zorgen. De boodschap is dan in een keer duidelijk. Wij merkten dat bij bijvoorbeeld onderstaand beeld op Twitter van Livestock Research:

Vergelijking kostprijs, marktprijs en richtprijs biggen

Erg leuk om te zien hoeveel interactie dit oplevert.

Nog meer tips? Bekijk het artikel van Frankwatching met 9 tricks voor meer interactie op Facebook, Instagram en Twitter.