Locatie

Plus Ultra, gebouwnummer D

Eind 2015 is Plus Ultra opgeleverd als broedplaats en bedrijfsverzamelgebouw voor startende en volwassen kennisintensieve bedrijven en instellingen in de agro- en food-industrie. Iedereen in het gebouw deelt kennis en werkt samen aan nieuwe ontwikkelingen. Plus Ultra beschikt over laboratoria, cleanrooms, geconditioneerde ruimten, multifunctionele onderzoeksruimten, technohallen, vergaderzalen, presentatieruimten en kantoren. Ook zal er een incubatorfunctie gerealiseerd worden waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staat.

Adres Bronland 12
Gebouw Plus Ultra
6708 WH Wageningen
Tel. 0411-625628
Openingstijden Maandag t/m vrijdag:
08:00-17:00

Plus Ultra is ontworpen door architectenbureau Wiegerinck architectuur stedenbouw onder leiding van architecten Roy Pype, Bert Muijres en Tim Loeters. De installaties van het gebouw zijn geheel volgens het BIM-model uitgewerkt. Daarnaast beschikt Plus Ultra over het BREEAM Excellent certificaat. ‘Plus Ultra’ symboliseert de gedrevenheid te innoveren. Het ruimtelijke ontwerp van het gebouw richt zich op synergie, ontmoeting, samenwerking en open innovatie tussen de verschillende bedrijven kernwaarden zijn. Openheid, transparantie en zichtbaarheid spelen een cruciale rol. 

Meer informatie

Kadans Science Partner heeft een virtuele tour laten maken van Plus Ultra. Met behulp van Google Maps Streetview is het mogelijk om een indruk te krijgen van het gebouw en rond te lopen door het atrium, de trap naar boven te nemen en te stoppen in de ontmoetingsruimten.

Alle gebouwen op Wageningen Campus hebben een uniek gebouwnummer of letter. Direct bij de hoofdinvalswegen van Wageningen verwijzen borden naar de diverse locaties van de genummerde gebouwen. In de buurt van de locatie is een zoekroute naar de afzonderlijke gebouwen aangegeven. Het gebouwnummer van Plus Ultra is D.

In Plus Ultra zijn gevestigd: