Vacatures

Food Valley Netwerk VO-HO brengt inspiratie en nieuwe kennis in de klas door activiteiten voor leerlingen en docenten te organiseren en lesmateriaal te ontwikkelen. Wij zijn met regelmaat op zoek naar docenten en studenten die ons hierbij kunnen ondersteunen. Bekijk onze openstaande vacatures.

Ontwikkelaar Junior Consultancy Training Voedselverspilling


Wij zijn op zoek naar een een student met didactische ambities en interesse (vanuit zijn/haar studie) in het thema Voedselverspilling die voor ons een Junior Consultancy Training over voedselverspilling wil ontwikkelen.

Wat is een Junior Consultancy Training (JCT)?

Food Valley Netwerk VO-HO biedt al verschillende Junior Consultancy Trainingen aan. Docenten komen met hun gemotiveerde en talentvolle vwo leerlingen (onderbouw en bovenbouw) naar Wageningen Campus voor een startdag, waarna de leerlingen op hun eigen school, onder begeleiding van hun docent gedurende 10 tot 12 weken aan de slag gaan met een opdracht. Na afloop wordt het eindresultaat gepresenteerd aan de opdrachtgever op de campus van de WUR of een partnerorganisatie van ons.

Belangrijk

 • Je ontvangt een eenmalige vergoeding van €590 (conform 2 maanden stagevergoeding).
 • De werkzaamheden vinden in juni en juli 2019 plaats.
 • Het verwachte aantal uren is 80 verspreid over 2 maanden.
 • Bij voorkeur ben je ook nog beschikbaar in september voor een testsessie met een school en eventuele aanpassingen aan de casus.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan uiterlijk maandag 10 juni voor 9:00 uur jouw cv met korte motivatie naar ons toe.

Meer informatie over JCT

Workshopbegeleider Studententeam

Food Valley Netwerk VO-HO organiseert het hele jaar door activiteiten om middelbare scholieren kennis te laten maken met de Wageningse wetenschap. Studententeams voeren deze activiteiten veelal uit. Wij zijn per direct op zoek naar studenten die als workshopbegeleider onze teams aan kunnen vullen.

Jouw rol

Je maakt deel uit van een van onze studententeams (Earth, Food, Life en Society). In overleg met je team geef je bijbehorende workshops, bijvoorbeeld sensorisch onderzoek, multifunctioneel landschap, duurzaam ondernemen, moleculaire gastronomie, blue energy of het wereldvoedselvraagstuk. Vanuit elke studie zijn er workshops die je kunt geven, en soms ook nieuwe workshops om te ontwikkelen.

Ben jij dit?

Je bent enthousiast over je studie en je kunt goed met jonge mensen omgaan. Je vindt het geen probleem om voor grotere groepen (30-60) te staan en je kunt anderen makkelijk wat leren. Als je goed kan werken in een team en anderen goed kan motiveren dan willen we jou als begeleider!

Werkzaamheden

Training

Na een training didactische vaardigheden ga je aan de slag. De training zijn in de avond van 17.30 tot 20.30 uur.

Uitvoeren activiteiten

 • Je draagt met je team zorg voor de bemensing en voorbereiding van de workshops;
 • Je begeleidt scholieren in workshops, bij hun meesterproef of een andere activiteit;
 • Je houdt als team de producten en materialen up to date, samen met docenten (vo en ho);
 • Je evalueert met je team de ervaringen en koppelt die terug.

Belangrijk

 • Je ontvangt een vergoeidng van €35 per dagdeel ( 8,75 per uur);
 • Wij vragen tenminste 6 maanden beschikbaarheid in verband met training en overdracht;
 • Je mag geen contract (voor student-assistenten) bij de WUR hebben;
 • Vertel ons bij je aanmelding waarom jij voor ons wilt werken en welke ervaring je al hebt (stuur je CV mee).

Interesse?

Wil je deel van onze studententeams uit maken? Stuur dan een korte motivatie en je cv onder vermelding van "Vacature studententeam" naar ons e-mailadres.