Food Valley Scholennetwerk Jaaragenda 2018/2019

De afgelopen 5 jaar hebben wij in het najaar de Food Valley Scholenconferentie georganiseerd. Aankomend schooljaar pakken we het anders aan in de vorm van een online FVSN-Jaaragenda met netwerkborrel.

Op donderdag 1 november kwamen zo'n 50 schoolleiders, docenten en studenten uit het Food Valley Scholennetwerk samen tijdens een borrel op Pantarijn MHV voor de kick-off van deze jaaragenda. Hartger Wassink inspireerde de aanwezigen met zijn lezing "Zin in studeren".

Food Valley Scholennetwerk Jaaragenda 2018/2019

Een aantal scholen hebben al activiteiten aangedragen, maar we hebben zeker nog ruimte voor meer. De agenda kan ieder moment aan gepast worden, dus organiseert u dit schooljaar nog activiteiten die ook voor docenten van andere scholen uit het netwerk toegankelijk zijn, dan horen dat graag van u via foodvalleynetwerk@wur.nl.

Daarnaast nodigen wij alle docenten uit het Food valley scholennetwerk van harte uit om deel te nemen aan de activiteiten op de Jaaragenda.