Nieuws

Summervibes Festival aftermovie

Gepubliceerd op
29 augustus 2023

Op donderdag 22 juni verrees op het terrein nabij Atlas de eerste editie van het Summervibes Festival. Een podium, zweefmolen, bar, foodtrucks, en bovenal goede muziek zorgden voor een heuse festivalsfeer op Wageningen Campus. Ondanks het regenachtige weer zat de sfeer er goed in. Op de muziek van onder andere Abba, Kenny B en Jazzalike luidden studenten en medewerkers op Wageningen Campus de zomer in.

Nog even nagenieten van de bijzondere sfeer tijdens het Wageningen Campus Summervibes Festival. Bekijk dan nu de aftermovie.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Initiatiefnemers Sjef Moling en Chris van Kreij kijken terug op een geslaagde editie waarbij in nauwe samenwerking met diverse organisaties op Wageningen Campus een mooie gezamenlijke traditie is geboren. Chris schat in dat er zo’n 1000 bezoekers aanwezig waren gedurende de middag en avond. “Het was mooi om te zien dat mensen ondanks de regen zich niet lieten weerhouden en zich prima vermaakten. We hebben vele positieve reacties mogen ontvangen. We gaan nu verder evalueren en ons best doen om in 2024 het Summervibes Festival terug te laten keren. Donderdag 20 juni 2024 staat alvast met potlood in de agenda”.

En ook goed om te benoemen dat van elk verkocht muntje op het festival tien cent naar een goed doel is gegaan, Adopteer Regenwoud. De voorlopige eindstand is 800 euro, wat goed is voor 320m2 beschermd regenwoud.

Summervibes Festival werd mede mogelijk gemaakt door: Wageningen University & Research, hive Unilever Foods Innovation Centre, Upfield, Kadans Science Partner, Welcome Center Food Valley, Friesland Campina, Keygene.

Bekijk ook de foto's gemaakt door Sander van de Geijn: