Onderzoeksfaciliteiten

De gedeelde onderzoeksfaciliteiten van Shared Research Facilities bieden onderzoekers de mogelijkheid om de geavanceerde onderzoeksapparatuur van Wageningen University & Research te gebruiken. Alle onderzoekers mogen gebruikmaken van deze apparatuur, of ze nu verbonden zijn aan een universiteit, onderzoeksinstituut of bedrijf.

Voor de meeste van onze faciliteiten geldt dat u de apparatuur zelf mag gebruiken of met ondersteuning van één van onze medewerkers, de onderzoeksresultaten blijven van uzelf. Enkele faciliteiten mogen enkel door onze medewerkers worden bediend. Shared Research Facilities brengt u enkel de tijd gedurende welke u gebruikmaakt van de faciliteit (en eventueel de medewerker) in rekening. De apparatuur kan uiteraard ook gebruikt worden in onderzoeksprojecten die u samen met groepen van Wageningen uitvoert.

Een uitgebreid overzicht van de onderzoeksapparatuur en -faciliteiten kunt u vinden via Search Research Equipment WUR op de website van Shared Research Facilities, dat u tevens in staat stelt om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende expert of analist. U kunt ook contact opnemen met het team van Shared Research Facilities. Zij kunnen u helpen om uit te zoeken welke apparatuur u precies nodig hebt en u in contact brengen met de juiste persoon.

Website Shared Research Facilities (Engels)

Website Search Research Equipment WUR (Engels)