Sport

Sports Centre de Bongerd (SCB) is het sportcentrum op Wageningen Campus voor studenten en medewerkers van Wageningen University & Research en voor de bedrijven en organisaties die zich op de campus hebben gevestigd.

SCB staat voor trainen en sporten op een verantwoorde manier, met een grote keuze aan sporten. Het SCB is een multifunctioneel sportcentrum dat zowel indoor als outdoor faciliteiten heeft. Sportactiviteiten worden gegeven door gespecialiseerde docenten van atletiek tot zwemmen en ook sporten als Aquafit, BOSU, Fitness, Squash, Indoor Biking, Perfect Pilates, Pole Fitness, TRX en Wielrennen.

Veel studenten trainen bij studentensportverenigingen en doen mee aan de reguliere competities. Voor medewerkers van Wageningen University & Research of van de op Wageningen Campus gevestigde bedrijven of organisaties bestaat het sportprogramma uit 37 verschillende sportactiviteiten.

Om deel te kunnen nemen aan het sportprogramma of gebruik te kunnen maken van de accommodatie is een sportkaart nodig die geactiveerd moet worden met sportrechten. Voor meer informatie over de kaart, de tarieven en het activeren van de kaart met sportrechten, klik hier.

Website De Bongerd