Het OnlineTeam van Wageningen UR doet op deze site verslag van de vondsten op het web. En wat doet zij zelf met deze inspiratie, hoe vertaalt zich dat naar de website van Wageningen UR? We gaan het laten zien in 2015.

Creatieve trends 2015 - Shutterstock als trendwatcher

blurred _background_shutterstock_121618450_1000.jpg

Shutterstock heeft meer dan 47 miljoen beelden in de collectie. Op het zoekgedrag van de klanten in hun collectie hebben ze een voorspelling voor 2015 gedaan voor de wereldwijde trends in beelden, video's en muziek. Dit laten ze zien in een, uiteraard trendy, infographic. Als je deze infographic bekijkt dan ben je gelijk bij over hoe de infographics er in 2015 uitzien. Voor Wageningen is zeker de Video Time Laps interessant, de trends in fotografie (blurred bv) en sociale trends. Posts met video's en foto's worden tot 28 - 35 % meer geretweet.

Inspirerende websites

Natuurverschijnselen vragen om beeld

- Unfortunately, your cookie settings do not allow videos to be displayed. - check your settings

Wat weet de burger over landbouw?

Wat weten bewoners in New York, Los Angeles, and Chicago over agriculture?. Ook leuk om in Nederland toe doen. En weten Wageningers dan meer over hoe veel mensen een boer van voedsel voorziet en hoeveel boeren er zijn in Nederland of hoeveel banen er zijn in de landbouw.

- Unfortunately, your cookie settings do not allow videos to be displayed. - check your settings