Vestigen op de campus

Wageningen Campus heeft voor bedrijven en organisaties actief in het domein van Agro, Food, Biobased economy en Gezonde Leefomgeving uiteenlopende vestigingsmogelijkheden: van het realiseren van een eigen gebouw tot het huren van een deel van de kantoren in een bedrijfsverzamelgebouw.

Wageningen Campus, bestaat uit twee locaties:

• Locatie Wageningen Campus
  • Locatie Business & Science Park

Voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar interactie met de studenten en werknemers van Wageningen University & Research (WUR), regelmatig gebruik willen maken van onderzoeksfaciliteiten van WUR, of als starter op zoek zijn naar begeleiding van StartLife, is de locatie Wageningen Campus de meest logische keuze. Indien de wens bestaat voor een meer zakelijke omgeving, dan ligt de locatie Business & Science Park voor de hand.

Voordelen van vestigen op Wageningen Campus

• Vestiging midden in de Food Valley, dichtbij WUR: een toonaangevende universiteit met hoge internationale rankings op het domein van landbouw, voedingswetenschappen, omgevingswetenschappen en life sciences.
  • De multidisciplinaire aanpak van WUR is de perfecte basis voor de grote onderzoeksvragen op het gebied van duurzame wereldvoedselvoorziening, biobased economy en lifestyle en leefomgeving.
  • Door de aanwezigheid van de universiteit, van gerenommeerde contractonderzoeksinstituten en van een scala aan bedrijven en organisaties die actief zijn binnen de domeinen van WUR, biedt Wageningen Campus de perfecte basis om samen te werken binnen zowel fundamentele als toegepaste onderzoeksprojecten.
  • Een concentratie van hoog opgeleid personeel en de aanwezigheid van veel studenten – mogelijk toekomstige werknemers.
  • Een zeer internationale setting, met studenten en werknemers met meer dan 100 nationaliteiten.
  • De aanwezigheid van een Expat Center voor o.a. visum-gerelateerde zaken op de campus.
  • Aanwezigheid van diverse faciliteiten: van onderzoeksapparatuur, vergaderzalen, tot bibliotheek en technologische faciliteiten.
  • Een inspirerende omgeving met volop mogelijkheid tot interactie, zowel op wetenschappelijk/inhoudelijk als op cultureel en sportief gebied.