Ontmoetingscentrum

Inspiratie, ontmoeting en dialoog centraal op Wageningen Campus

Impulse

Impulse

Impulse is het ontmoetingscentrum van Wageningen campus, ingericht om ontmoeting tussen de verschillende campusgebruikers en bezoekers optimaal te faciliteren. In Impulse worden wekelijks verschillende activiteiten georganiseerd die vrij toegankelijk zijn. Daarnaast kun je er informeel overleggen, vergaderen en ook werken of studeren.

Programmering

De kracht van een campus is de mogelijkheid tot ontmoeting, met mensen die je al kende, maar vooral ook met onbekenden, met mensen met nieuwe inspirerende ideeën of met andere interesses. Het programma van Impulse biedt een goede setting om anderen tegen te komen en om na afloop nog wat na te praten over de ideeën die zijn ontstaan. Het is ook mogelijk om zelf een bijdrage te leveren aan de programmering. Impulse staat open voor goede ideeën die gericht zijn op campusgebruikers en –bezoekers.

Ontmoetingsruimte

In de open ruimte van Impulse zijn verdeeld over twee etages verschillende soorten zitgelegenheden aanwezig, hoge tafels, lagere zitjes, treincoupés, maar ook individuele werkplekken voor iedereen die bijvoorbeeld tussen afspraken in een plek zoekt om te kunnen werken. Impulse is een prettige en inspirerende plek onder andere door de steeds wisselende kunsttentoonstellingen, de goede koffie en andere consumpties die door de barista van Impulse geschonken wordt. Iedereen kan zonder te reserveren gebruik maken van de open ruimte.

Website Impulse

17 ontmoetingscentrum_640.jpg