Horeca op de Campus

Naast uitgiftecounters in verschillende gebouwen zijn er op Wageningen Campus vier grotere restaurants te vinden die voor iedereen toegankelijk zijn. Alle restaurants hebben een eigen aanbod waardoor er een grote keuze is voor de gebruiker gedurende de gehele dag.

Orion – The Spot

640_31_JorisSchaap_Campus_zomer-3.jpg

In Orion is café the Spot op weekdagen geopend van 8.00-20.00 uur. Daar is gedurende de hele dag verse Australian koffie te krijgen, evenals zoete snacks en sandwiches. ’s Avonds wordt er vanaf 16.00 uur een warme maaltijd geserveerd.
In het restaurant naast The Spot wordt tussen 11.45 en 13.30 uur lunch geserveerd met een keuze uit verse gemaakte warme maaltijden, verse soepen, salades, sandwiches, wraps, pannini’s, sappen en smoothies en meer. Er wordt in het aanbod rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en mensen met een voedselallergie. The Spot beschikt over een groot terras waar op mooie dagen buiten gegeten kan worden.
Meer informatie is te vinden op de app osp@orion die gratis te downloaden is via de appstore (Android/ iOs).

Forum- restaurant en Grand Café

forum_640.jpg

In Forum is er op de begane grond een Grand Café te vinden en op de eerste etage een groot restaurant. Het Forum restaurant is op weekdagen geopend van 10.00-14.00 en van 17.00-19.00 uur, het Grand Café van 8.00-17.00 uur.
In Forum zijn in de lunchpauze belegde broodjes, soepen, salades, sappen en smoothies, warme en koude snacks te krijgen. Van maandag t/m donderdag wordt er van 17.00-19.00 uur een vers bereide warme maaltijd geserveerd. De keuken is internationaal georiënteerd met Halal gecertificeerde producten, vegan en vegetarische producten. Kijk voor meer informatie over het aanbod www.cormet-wageningen.nl.

Futurum- Restaurant van de Toekomst en Impulse

rvt6_640.jpg

Het Restaurant van de Toekomst is op weekdagen geopend van 12.00-13.30 uur. Het assortiment bestaat uit warme schotels, snacks, schepsalade, ambachtelijke soep of maaltijdsalades, verse smoothies en groentedranken. In het restaurant wordt gewerkt met biologische, duurzame producten vooral van ondernemers uit de buurt.
Naast het Restaurant van de Toekomst is ontmoetingscentrum Impulse te vinden. Impulse is op weekdagen geopend van 8.00-19.00 uur. Aan de bar van Impulse zijn naast koffie, thee en koude dranken ook broodjes, verse sappen en yoghurt verkrijgbaar.
Het Restaurant van de Toekomst en Impulse beschikken gezamenlijk over een terras waar op mooie dagen buiten kan worden gegeten.

Leeuwenborch

WP_20150903_11_53_34_Pro_640.jpg

De Leeuwenborch heeft een coffee corner die op weekdagen geopend is van 8.00-17.00 uur. Het restaurant is voor de lunch open tussen 11.30 en 13.30 uur en ’s avonds van 16.30-17.00 uur.
Het assortiment van de Leeuwenborch heeft een grote keuze aan vegetarische gerechten en is zoveel mogelijk biologisch (dat lukt nog niet voor alle producten het hele jaar rond). Naast broodjes zijn er groente- en fruitsappen, smoothies en ijsthee te krijgen.
’s Avonds serveert het restaurant verse warme maaltijden, eventueel ook om mee naar huis te nemen. Op donderdagen is er een Ghanese kok die traditionele Ghanese maaltijden bereidt. Bij mooi weer wordt er gebarbecued op de binnenplaats van de Leeuwenborch.