Ontmoetingsplekken

Wageningen Campus is een aantrekkelijke ontmoetingsplaats voor ondernemers, onderzoekers, studenten, en andere bezoekers. De gebouwen liggen in én rond een open, natuurlijke, groene ruimte, met veel zitgelegenheid, waterpartijen, een buitenarena en wandelmogelijkheden.

Op de campus bevindt zich ook het Sportcentrum de Bongerd. Er zijn diverse restaurants met een uitgebreid aanbod en in de openbare gebouwen is veel gelegenheid om met relaties of collega‘s en vrienden af te spreken. In 2016 zullen diverse winkeltjes hun deuren openen in Campus Plaza.

Een aantal belangrijke ontmoetingsplaatsen zijn:

  • Impulse, het debat- en ontmoetingscentrum
  • Restaurant van de Toekomst
    Het Restaurant van de Toekomst is een kleinschalig restaurant en ligt naast Impulse. Daarnaast beschikt het restaurant, in combinatie met Impulse, over een beschut buitenterras.
  • Grand Café Forum
    Het Grand Café van het Forum gebouw is gelegen op de begane grond aan het atrium. Het Grand Café biedt veel ruimte voor ontmoeting en overleg. Het is een levendige plek centraal in één van de twee onderwijsgebouwen van de universiteit. Afhankelijk van de tijd van de dag en het jaar kan het er meer of minder druk zijn.
  • The Spot in Orion
    Ook het andere onderwijsgebouw Orion beschikt over een groot (studenten)café. Het is een prachtige lichte ruimte waar meestal veel ruimte is voor informeel overleg. Vanuit The Spot is ook het grote buitenterras bereikbaar.
23 ontmoetingsplekken_640.jpg