Als student studeer je op Wageningen Campus op een bijzondere plek. Naast Wageningen University en Stoas Vilentum Hogeschool vind je op de campus de researchinstituten van Wageningen UR, diverse bedrijven en organisaties zoals FrieslandCampina en het NIOO-KNAW onderzoeksinstituut voor ecologie, tal van kleinere bedrijven en een groot aantal (student) startups. Kortom een omgeving die je tal van kansen biedt op ontmoetingen met mensen die later in je carrière van waarde kunnen zijn.

Wageningen Campus heeft tal van voorzieningen voor tijdens je studie of in je vrije tijd. De bibliotheek is de beste plek om in rust te kunnen studeren. Je kunt er ook ’s avonds en in de weekenden terecht. In de bibliotheek vind je alle literatuur die voor je studie relevant is. Om je te ondersteunen in het aanleren of verder ontwikkelen van je vreemde talen, bijvoorbeeld als je voor een stage naar het buitenland gaat, is er een talencentrum dat cursussen geeft in een groot aantal vreemde talen.
Als je je naast je studie verder wil ontwikkelen door te werken dan biedt Studenten Consultancy UniPartners je de kans om te solliciteren op (onderzoeks)projecten die gerelateerd zijn aan je opleiding. Daardoor maak je alvast kennis met de praktijk en bouw je aan je cv.

Als je zelf plannen hebt voor een onderneming dan kun je daarin ook ondersteund worden. De StartHub is een organisatie op de campus voor ondernemende studenten, met een eigen gebouw waar studentstarters eerste stappen kunnen zetten op weg naar een eigen onderneming.

Op de campus wordt veel georganiseerd, zowel inhoudelijke activiteiten zoals lezingen en debatten waarmee je je kennis kunt verbreden als ook feesten, films en concerten. Op de campusagenda zie je wat er van dag tot dag te doen is.
Ook op het gebied van sport heeft de campus veel te bieden. Met een studentensportkaart kun je deelnemen aan een enorm scala van sporten en lid worden van diverse studentenverenigingen.

Wil je een kijkje nemen op de campus en een indruk krijgen van wat er gebeurt op de campus en wie er gebruik maken van de campus neem dan een kijkje in de fotogalerij.